Eventyrenes klub"DE EVENTYRLIGE: Jorden rundt i 80 år med Eventyrernes Klub" fejrer Eventyrernes Klubs grundlæggelse i 1938 med fantastiske fortællinger fra og om klubbens medlemmer. Bogen er skrevet af eventyrerne selv og er redigeret af Cavlingprisvinderen, Alex Frank Larsen.

I 1938 etablerede polarforsker og forfatter Peter Freuchen Eventyrernes Klub. Han var en modig eventyrer, der blandt andet grundlagde udforskningsstationer i Grønland og levede i fællesskab med inuitterne.

Siden har Eventyrernes Klub bestået af 468 (111 nulevende) vidt forskellige og utrolige danskere, der har oplevet jordens dybeste hav, de højeste tinder og de mest eksotiske og fremmede egne.

"DE EVENTYRLIGE: Jorden rundt i 80 år med Eventyrernes Klub" er fyldt med de mest eventyrlige beretninger fra blandt andet Andreas Mogensens rumeventyr, Troels Kløvedals sejlads rundt om jorden og brødrene Willerslevs utrolige oplevelser.  

Alex Frank Larsen er redaktør på bogen, og kender Eventyrernes Klubs historie indgående fra sit eget medlemskab.  

Bogen kan købes flere steder på nettet og hos flere boghandlere.

Køb bogen hos Turbine

I 1986 og 1988 drog Christian Lygum Christensen som leder af ekspeditioner ind i Guatemalas jungleområder for at udforske Mayaindianernes tempelbyer. Efter hårde strabadser fandt man frem til hidtil ukendte tempelbyer og mayagrotter.
Køb bogen
Guldet venter!I grotter og i huler i Andesbjergene ligger der måske skjult offerguld og tempelsølv fra det gamle inkafolk for milliarder af kr. På bunden af Det Caribiske Hav og på strandene i Caribien ligger der spanske skatte for utallige millioner.
Køb bogen